Home

 

 

 

deze maand

 

Kaart-modellen

Compositie

Technieken

Stans-machine

 

Galerie

 

Stempellinks

 

Snijplotters + Snijplotter Software

Cougar

iPad

E-mail prayer

Room of Possibilities

Tijdzones

mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    .

Deze pagina is 11-10-2022 19:59 voor het laatst bijgewerkt.

Aquarel met Zig stiften

25 afscheidszakjes voor 25 kanjers!

Geweldige collega's, Lieve vrienden en vriendinnen

9.5 jaar lief en leed gedeeld

samen de schouders eronder gezet als het eens moeilijker werd

ik had het niet willen missen en bewaar alle herinneringen in mijn hart

Working order:

50 zakdelen gestanst, 25 zakjes geplakt.

25 keer de background gestanst, 25+ poppetjes gestempeld, gestanst en ingekleurd met Zig stiften en water. De Zig stiften zijn op waterbasis Žn hebben een penseelpunt met kunstof haartjes. Sommige kleuren hadden een verrassing in petto zodra de kleur uitliep nadat ik water toevoegde. Een blauw kreeg bv. roze tonen.

25 keer de tekst gestempeld, zwart achterkantje erachter en op maat gesneden, en aan de linkerkant n golfrandje met stiksel gestanst.

En toen de balonnen 25+ keer gestempeld en gestanst. Het inkleuren was lastig want ik wilde dat de kleur geconcentreerd aan de onderkand zat en langzaam vervaagde naar boven. Maar omdat ze al gestanst waren kon ik ze niet rechtop laten drogen en vloeide de kleur vaak gewoon over de hele ballon. Ook moest ik soms net even de rode, groene, gele of blauwe ballon van een andere tint voorzien als het niet kleurde met de kleuren van het poppetje.

The assembly:

Er waren 2 soorten poppetjes van de sets Stamping Bella EB1138 en EB1139. Het poppetje van de set EB1138 was net iets groter dan het poppetje van set EB1139. Die heb ik uiteindelijk op de stiksel lijn geplaatst met dubbelzijdige tape, en de andere iets hoger. De teksten afkomstig van set EB1138 heb ik met dubbelzijdige foamtape aan de linker kant geplaatst met de bedoeling dat de stiksellijn min of meer door zou lopen. En als laatste heb ik de balonnen afkomstig van set EB1138 met gewone dubbelzijdige tape in de rechter bovenhoek geplaatst. Eerst nog out of the box, maar uiteindelijk toch maar gewoon helemaal passend op de background.

Toen de achtergrondjes op de zakjes geplaatst, 2 soorten lekkernij er in, en nu komen er nog kaartjes in met "You are AMAZING. Always remember that." Want Lieve Kanjers omdat waardering niet altijd gevoeld wordt, is het belangrijk dat je dit tegen jezelf en tegen elkaar blijft zeggen.

 
 

   

202
mensen hebben
deze pagina bezocht