Home

 

 

 

deze maand

 

Kaart-modellen

Compositie

Technieken

Stans-machine

 

Galerie

 

Stempellinks

 

Snijplotters + Snijplotter Software

Cougar

iPad

E-mail prayer

Room of Possibilities

Tijdzones

mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    .

::::: Gerti's Stempel Site: Technieken - Spotlight Stamping Stap voor Stap - ::::: rder="0"src="spl24_small.jpg"xthumbnail-orig-image="spl24.jpg"width="100"height="200">
Stap 1

Afdruk op lichtblauw en middenblauw papier met Stazon 'Midnight Blue'.

'Midnight Blue' bevat een zweem groen zoals je merkt als je op wit of lichtblauw papier stempelt. Dat is de reden dat mijn basiskaart niet donkerblauw werd zoals de bedoeling, maar grijsgroen.

Stempel:  9318 I 'Ann-ticipations'

 

Stap 2

Pons dezelfde cirkel uit de 2 afdrukken. Houd je pons ondersteboven zodat je precies ziet wat je ponst. De lichtblauwe is je spotlicht en met de middenblauwe cirkel kun je misschien nog iets doen op een andere kaart of je maakt er een labeltje van.

Ik heb de middenblauwe afdruk gemat op hetzelfde lichtblauwe papier als van het spotlicht, en met de pons onderste boven ook uit de mat een cirkel geponst.

Het lichtblauwe spotlicht komt uiteindelijk op de rechter binnenkant van de kaart.

Stap 3

Pons een cirkel in de basiskaart.

Plak de gematte middenblauwe afbeelding met het gat op de basiskaart.

Zorg dat de gaten mooi op elkaar vallen.

 

 
Stap 4

Pak het lichtblauwe spotlicht, mat het op middenblauw, en plaats het met de afbeelding tegen de linker binnenkant van je kaart. Nog niet vastplakken! Kijk of de afbeelding goed zit ten opzichte van de afbeelding op de voorkant, breng nu lijm aan op de achterkant van je gematte spotlicht zonder dat het verschuift ten opzichte van de afdruk op de voorkant van je kaart. Controleer even of het spotlicht nog goed zit, leg je kaart voorzichtig met de voorkant naar het tafelblad gekeerd vlak neer,en doe dan je kaart dicht. Als het goed is dan is je spotlicht nu op de rechter binnenkant van je kaart geplakt.

De binnenkant van het gat heb ik afgewerkt met een patrijspoortje in de kleur van de basiskaart.

 

Stap 5

Werk de kaart verder af naar eigen inzicht.

 

 

 

1215
 

mensen hebben
deze pagina bezocht