Home

 

 

 

deze maand

 

Kaart-modellen

Compositie

Technieken

Stans-machine

 

Galerie

 

Stempellinks

 

Snijplotters + Snijplotter Software

Cougar

iPad

E-mail prayer

Room of Possibilities

Tijdzones

mail

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    .

Deze pagina is 17-08-2022 07:42 voor het laatst bijgewerkt.

A2 Alignment Guides

 

https://inkblotshop.com/collections/alignment-guides
 

$7,99

    €3,

De A2 Alignment Guides zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als waar stencils van gemaakt zijn (semi-opaque mylar). De maat is A2 (10.8cm x 14cm) en je hebt met laser gegraveerde details om te helpen je stempels gecentreerd, recht op, recht en of volgens de regel van derden te plaatsen (afhankelijk van welke template je kiest). Alle A2 Alignment Guides werken het best in combinatie met een stempel platform.

Regel van Derden

De regel van derden of in het Engels de rule of third, is een compositieregel die veel wordt toegepast in de fotografie. Het zorgt ervoor dat je afbeeldingen meer opvallen en interessanter worden.

Bij de Regel van Derden verdeel je het beeld zowel horizontaal als verticaal evenredig in drieën, waardoor je dus in beide richtingen twee lijnen krijgt. De vier kruispunten die door de lijnen ontstaan, zijn de meest interessante posities van je afbeelding

  Instructiefilmpje op Instagram  
 
 

$7,99

€3,45

 

Gebruik de A2 Alignment Guide templates in je stempel platform om je te helpen alles onder controle te houden tijdens het maken van je kaart. Als je iets nodig hebt om iets te centreren, de regel van derden, of andere visuele ontwerp regels toe te passen, dan kunnen deze templates je daarbij helpen.

Gulden Snede

ook wel Golden Rule genoemd

Iets andere verhoudingen, ook hier zijn de 4 Kruispunten de meest interessante posities voor focus punten

 

 

 
   
Ik dacht: Joepie! ik zie ze hier bij Ali voor de helft!

Helaas..., afmetingen zijn vaak teleurstellend als je iets op Ali koopt.

A2 is blijkbaar een afmeting die ze niet veel zegt, want ik ontving guides 15x15 cm, met een quarter inch grid en middenlijnen erin gegraveerd, en die met Cicles en regel van derden lijnen. Alleen ontbrak daar dan wel weer de middenlijn verticaal op bij 1 van de stencils.

Ik een dispute openen, want tja ik Had A2 alignment guides besteld en niet 15x15cm alignment guides. Moest ik ze uitleggen dat de regels van derden op een vierkant van 15 x 15 op een héél andere plaats zitten dan op een A2, en dat 15x15 alignment guides never nooit gaan werken op een A2 kaart.

En nu maar afwachten of ze het nu dan snappen en ik mijn geld terug krijg.

Nee dus!

"I don't understand you dear"

Dan maar wat foto's bij de feedback zetten.

Product is snel verplaatst in de winkel zonder naam of foto te veranderen naar juiste afmetingen.

     
 

    ontbrekende verticale middenlijn

De kaart is A2, stencils zijn 15x15 cm

Op de A2 kaart heb ik met zwarte lijnen aangegeven waar de lijnen zouden moeten staan. Op de guides heb ik de lijn blauw gemaakt om het beter te kunnen zien. Je ziet het werkt voor geen meter natuurlijk.

 

 

En op de afbeelding hiernaast zie je aan de linker rand waarom ik een guide nodig heb! LOL

Dit is natuurlijk absoluut niet werkbaar! voor n A2 kaart dan, want als ik n 15 x 15 kaart ga maken..... dan heb ik daar in ieder geval guides voor.

 

 

 

293
mensen hebben
deze pagina bezocht